Handelsbetingelser

Firma information:

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

Nautic Marine 
Havnevej 4
2670 Greve
Telefon: 31 37 61 07
Hverdage fra 08-18
E-mail: info@nauticmarine.dk
CVR: DK-21152897

Priser:

Alle priser hos Nautic Marine er inkl. 25% dansk moms og andre afgifter men eksklusiv forsendelse.

Ved køb af professionelle kurser og materialer til disse er prisen dog ikke pålagt moms. Priserne er dagspriser.

Bestilling:

Du kan bestille varer, kurser, rejser, dykkerture og serviceydelser fra Nautic Marine på følgende måder:

via hjemmesiden www.nauticmarine.dk
via telefon 31 37 61 07
via henvendelse i butikken

Bestiller du via hjemmesiden, modtager du en automatisk genereret bekræftelse på din bestilling umiddelbart efter have gennemført bestillingen.
Bestiller du via e-mail eller telefon sender vi dig en faktura til forudbetaling via bankoverførsel.

Sprog:

Aftaler på www.nauticmarine.dk kan indgås på dansk.

Betaling:

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.
Hverken Nautic Marine ellerandre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Nautic Marine. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort, VISA/dankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB, American Express.

Erhvervskunder kan efter forudgående aftale handle på kredit. Betalingsfrist er 10 dage netto. Ved manglende betaling vil der blive tilsendt en rykkerskrivelse. Rykkerskrivelsen skal betales inden for 10 dage ellers fremsendes en ny rykkerskrivelse. Hver rykkerskrivelse koster DKK. 100,-. Hvis 2. rykkerskrivelse ikke betales til tiden bliver sagen uden yderligere varsel overdraget til vores advokat for debitors regning. Alle forfaldne beløb vil blive tilskrevet % i rente pr. påbegyndt måned.

Ordrebekræftelse:

Alle bestillinger foretaget via www.nauticmarine.dk bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max. 24 timer på hverdage modtage enten en ordrebekræftelse eller besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordrer / udsolgte artikler). Det er ikke muligt at få en kopi af ordrebekræftelsen tilsendt senere.

Levering:

Alle forsendelser fra Nautic Marine sendes som postpakker med Post Danmark medmindre andet aftales på forhånd. På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om at din ordre er blevet afsendt. Pakken vil så dukke op på leveringsadressen i løbet af 1-2 hverdage – eller blive afleveret på nærmeste posthus hvis ingen er hjemme. Har du bestilt dine varer til afhentning i butikken vil du modtage en e-mail når ordren er klar til afhentning.

Fortrydelsesret for varekøb (forbrugerkøb):

Ved forbrugerkøb af fysiske varer yder Nautic Marine normalt 14 dages fortrydelsesret. Ved køb af ydelser som f.eks. kurser og ture er der ingen fortrydelsesret. Bemærk at der på tilbudsvarer ydes 14 dages fortrydelsesret ved onlinehandel. På tilbudsvarer købt i vores fysiske butik ydes ingen fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget varen. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder , hvis du bruger varen på en måde der helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Ved køb af forbrugsstoffer, batterier, CD, DVD, bøger og manualer bortfalder fortrydelsesretten hvis forseglingen brydes. Specielt tilpassede varer, som målsyede våddragter tages ikke retur. Forbrugeren accepterer således ved køb, at fortrydelsesretten bortfalder, idet fremstillingen påbegyndes med det samme. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen skal sendes eller indleveres til:

Nautic Marine
Havnevej 4
2670 Greve

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset. Når du fortryder dit køb tilbagebetales hele købesummen. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto. Den returnerede vare kontrolleres for om den lever op til reglerne om fortrydelse. Ifm. tilbagebetaling er det vigtigt at vi får oplyst din banks registreringsnummer og kontonummer, medsend gerne kopi af ordrebekræftelse. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Vedr. Gavekort

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato
Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekort

Fortrydelsesret for varekøb (erhverv):

Ved salg til erhvervskunder, B2B og offentlige institutioner ydes der ikke fortrydelsesret med mindre andet er aftalt på forhånd.

Reklamation:

Nautic Marine yder 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes eller indsender til os på vores adresse:

Nautic Marine
Havnevej 4
2670 Greve
E-mail: info@nauticmarine.dk

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende: En beskrivelse af fejlen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Afbestillingsforsikring:

En afbestillingsforsikring kan tilkøbes.

Pris: kr. 150,00

Denne giver kunden mulighed for at afbestille et booket kursus indtil 7 dage før kursusstart. Bliver man syg under kursusforløb kan man ombooke uden beregning eller få et gavekort på kursusprisen.

Frasigelse af og begrænsning af ansvar:

Nedenstående gælder med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Nautic Marine påtager sig ikke ansvar for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab, herunder indirekte tab der opstår som følge af forsinkelse eller mangler ved det solgte (varer og kurser), i anledning af aftaler mellem dig og Nautic Marine.
Et erstatningskrav over for Nautic Marine kan ikke overstige fakturabeløbet for det solgte. Nautic Marine kan ikke gøres ansvarlig for manglende eller forsinket levering i tilfælde, hvor følgende omstændigheder er indtruffet, hvis omstændighederne forhindrer opfyldelse af aftalen eller opfyldelsen er urimelig byrdefuld: Arbejdskonflikt og enhver anden omstændighed, som parterne ikke er herrer over, såsom brand, krig, mobilisering eller uforudsete militærindkaldelser af tilsvarende omfang, rekvirering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, oprør og uroligheder, mangel på transportmidler, almindelig vareknaphed, restriktioner af drivkraft samt mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, som skyldes nogle af de i dette punkt nævnte omstændigheder. Omstændigheder som nævnt, der var indtruffet inden tilbuddets afgivelse/aftalens indgåelse, medfører kun ansvarsfrihed, såfremt deres indflydelse på aftalens opfyldelse ikke kunne forudses på dette tidspunkt. Det påhviler Nautic Marine uden ugrundet ophold skriftligt at underrette dig om at sådanne omstændigheder er indtruffet. Enhver ordre modtages under forbehold for trykfejl og udsolgte varer samt force majeur, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råmaterialer, ildebrand, beskadigelse af Nautic Marine eller Nautic Marines leverandørers produktionsapparat, svigtende transportmuligheder, import/eksportforbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser Nautic Marine eller Nautic Marines leverandørers muligheder for at levere. Nautic Marine har i tilfælde af force majeure valget imellem at hæve handlen eller en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal leverance er bortfaldet. Nautic Marine er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering. Nautic Marine kan ikke gøres ansvarlig, udtalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette site, eller informationen, indhold, materiale eller produkter indeholdt på dette web-site. Du accepterer udtrykkeligt, at brugen af dette web-site er på egen risiko. I det omfang loven tillader det, frasiger Nautic Marine garantier, udtalt eller underforstået. Nautic Marine kan ikke garantere at dette web-site, dets servere, eller e-mail sendt fra Nautic Marine er fri for virus eller skadelige komponenter. Nautic Marine kan ikke gøres ansvarlig for evt. skader af enhver art der stammer fra brugen af dette web-site, inklusiv, men ikke begrænset, til direkte, indirekte, tilfældige og afledte skader.

Specielt om kurser:

Kurserne er planlagt tidsmæssigt så alle øvelser kan gennemføres af de fleste. Men befinder du dig ikke godt i vand, er lang tid om at lære nye ting, har du vandskræk, er du i meget dårlig form eller lign. kan det være at du har brug for ekstra undervisning. Nautic Marine tilbyder ekstra undervisning, det koster DKK 1000,- ekstra pr. gang for instruktør inkl. udstyr. Er du allerde inden kursus klar over at du kæmper med noget af ovenstående, vil det være en god ide inden kursus start at booke ekstra undervisning.

Ejendom:

Alle produkter købt hos Nautic Marine forbliver Nautic Marines ejendom indtil du modtager varen. Det betyder, at risikoen for bortkommet post tages af Nautic Marine.