Lovpligtig speedbådskørekort

Nautic Marine tilbyder kurser til det lovpligtige speedbådskørekort, hvor undervisningen vil foregå i Mosede havn ved Greve. Ønkser du at gøre det et andet sted, kan du også selv bestemme tid og sted for undervisningen.

Der er beståelsesgaranti på alle kurser, hvilket betyder, at kursisten kan gentage kurset eller dele deraf gratis, hvis vi eller kursist inden prøven vurderer, at beståelse kan virke usikker. Beslutter kursist alligevel at gå til prøve og efterfølgende skal til omprøve, betaler kursist nyt prøvegebyr. Sammen skal vi nok få dig i mål, når du er klar.

Kurset

Ved speedbådskurser lærer kursisten den grundlæggende kendskab til sejlads, sikkerheden ombord og ikke mindst bådens funktion, kontruktion og udrustning. Kursisten vil samtidig blive lært op i regler, så båden føres forsvarligt for de ombord, og for andre på havet. Når du tilmelder dig kurset til speedbådskørekort, vil du modtage dit online materiale med det samme, så du kan forbederede dig godt og grundigt inden den endelige prøve.

Prøven

For at bestå Speedbådskurset skal du aflægge en prøve. Du vil blive testet i din teoretiske viden og i den praktiske sejlads, hvilket skal gennemføres med et tilfredsstillende resultat. Der vil være en censor til stede, som vil bedømme og afgøre udfaldet.

Intensive kurser

Alle vores kurser er kendt for at være effektive takket være vores dygtige instruktører og hurtige undervisning. Passer undervisningstiderne ikke ind i dit skema, eller har du brug for at blive undervist individuelt, tilrettelægger vi gerne et intensivt kursus tilpasset netop dine behov. Ønskes denne type undervisning, bedes du kontakte Henrik på tlf: 27 21 42 15.