Sejlerkurser

 

Kurser inden for sejlads

Nautic Marine tilbyder sejlerkurser inden for sejlads, udstyr og førstehjælp, hvor både den praktiske og teoretiske undervisning foregår i Mosede havn ved Greve.

Der er beståelsesgaranti på alle vores kurser, hvilket betyder, at kursisten kan gentage kurset eller dele deraf gratis, hvis vi eller kursist inden prøven vurderer at beståelse kan virke usikker. Beslutter kursist alligevel at gå til prøve og skal efterfølgende til evt. omprøve betaler kursist nyt prøvegebyr.

Kurserne

Ved sejlerkurser lærer kursisten den grundlæggende kendskab til sejlads, sikkerheden ombord og bådens funktion. Kursisten bliver samtidig lært op i diverse regler, navigation på hav og meteorologi.

Sejlerkurserne har til formål at klæde kursisten på til den endelige eksamen. Denne bliver afholdt af Søfartsstyrelsen landet rundt.

Prøven

Prøven skal afslutte dit forløb. Du vil blive testet i din teoretiske viden og din praktiske udførelse, og kan både bestå af en skriftlig og/eller mundtlig prøve.

Intensive kurser

Vi tilbyder effektiv og hurtig undervisning, hvilket er muligt med vores dygtige og erfarne instruktører. Passer undervisningstiderne ikke ind i dit skema, eller har du brug for at blive undervist individuelt, tilrettelægger vi gerne et intensivt kursus tilpasset netop dine behov. Ønskes denne type undervisning, bedes du kontakte Henrik på tlf: 27 21 42 15.

Tilmeld og info

Nedenfor ses de tre hold, man kan melde sig på, for at tage speedbådskørekort hos Nautic Marine. Klik på billedet for at læse mere, eller ring til os på tlf: 51 30 44 55 for flere informationer. Du skal også være velkommen til at skrive til os på info@nauticmarine.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.