Dykkerkurser

 

Dykkerkursus for enhver

Nautic Marine tilbyder en bred vifte af dykkerkurser til både private og virksomheder med undervisning i Greve. Vi tilbyder prøvedyk til de, der blot ønsker at prøve dykning. Udover det har vi en del kurser, der tillader dig at udfordre dig selv, blive bedre i dykning og endda ende med at blive instruktør.

Der er beståelsesgaranti på alle kurser. Dette betyder, at kursisten kan gentage kurset eller dele deraf gratis, såfremt vi eller kursisten vurderer at beståelse kan virke usikker inden prøven. Beslutter kursist at gå til prøven alligevel og efterfølgende skal til omprøve, betaler kursisten nyt prøvegebyr.

Kurserne

Vores erfarne instruktører leder kurset, og sikrer optimal læring og sikkerhed undervejs. Vi har alt det nødvendige udstyr til alle kurser, og holder os altid opdateret på de nyeste materialer. Når dykkerkurset er bestået, får du udstedt et dykkercertifikat, der skal være dit bevis for udførelse af kurset.

Teori

Ved de lidt større og mere komplicerede dykkerkurser, vil der forekomme teoriundervisning. Dette vil vise sig at være gavnligt, hvorfor det er lige så vigtigt som den praktiske del. Der står beskrevet ved hvert enkel dykkerkursus om det indeholder teori.

Intensive kurser

Alle vores kurser er særligt effektive grundet vores hurtige træning og dygtige instruktører. Kan du ikke tilpasse dig vores undervisningsskema, eller har du brug for individuel undervisning, kan vi uden problemer tilrettelægge et intensivt kursus, der tilpasser sig dine behov. Tag kontakt til Henrik på tlf: 27 21 42 15, hvis denne type undervisning ønskes.

Tilmeld og info

Nedenfor ses de hold, du kan tilmelde dig. Klik på billedet for at læse mere, eller ring til os på tlf: 51 30 44 55 for flere informationer. Du skal også være velkommen til at skrive til os på info@nauticmarine.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.